Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.

Bedriftsvolleyball på Verdal MINISERIE vår 2018


Når:
Miniserien i bedriftsvolleyball starter opp 27.februar. Kampene spilles tirsdager kl 21-23 i Verdalshallen. Antall kamper og varighet av serien avhenger av hvor mange lag som vil delta, men vi ser for oss å holde på til ca mai. 

 

Regelverk: Det spilles mix (både damer og herrer). Lagene er ansvarlig for å ha forsikring selv. Et volleyball lag består av inntil 6 spillere på banen samtidig. Minimum 2 spillere kan utgjøre et lag. Bedriftsserien vår er for mix-lag som vil si at det skal være spillere av begge kjønn på banen. Det er tillatt med inntil 4 herrer på banen samtidig.Netthøyden for mixlag er 2,34 m. Kampene spilles "best av 3 sett".  Bedriftsvolleyball skal være gøy og våre verdier er aktivitetsglede, fellesskap, helse og ærlighet. Så fairplay står i fokus. Vi er underlagt NIF`s dopingreglement. 

Har ikke din bedrift mange nok ansatte, så slå dere sammen med en annen bedrift. Dette kan vi være behjelpelige med.

DELTAKERAVGIFT: 
Kr 1900,- pr lag som har bedriftsidrettslag
Kr 3350,- pr lag som ikke har bedriftidrettslag. (Inkludert i prisen er det en tilknytningavgift på 1450kr)
Ved påmelding er den som melder på laget kontaktperson og økonomisk ansvarlig.
Deltageravgiften inkluderer halleie, dommerutgifter, premier og serieadministrasjon - og vi prøver å holde prisene så lave som mulig. 
Laget er ansvarlig for å ha forsikring selv.

Terminliste og tabell: Spilleplan sendes til lagleder og legges ut på nettsidene før seriestart. 


Utdrag fra reglementet: Et volleyballag består av inntil 6 spillere på banen samtidig. Minimum 2 spillere kan utgjøre et lag. Bedriftsserien vår er for mix-lag. Dvs. det skal være spillere av begge kjønn på banen. Det er tillatt med inntil 4 herrer på banen samtidig. Netthøyden for mixlag er 2,34 m. Kampene spilles ”best av 3 sett”. Alle laga har sekretæroppdrag som består av rigging av nett og føring av kampskjema. Lagene dømmer selv. Bedriftsvolleyball skal være gøy og våre verdier er aktivitetsglede, fellesskap, helse og ærlighet. Så fairplay står i fokus. Vi er underlagt NIF`s dopingreglement. Lagene er ansvarlig for å ha forsikring selv. 

Påmelding: 
Påmelding skjer her

Påmeldingsfristen er mandag 12. februar!

 

 

Verdal Volleyball

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO