Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.


Sykkeltier’n Levanger er et aktivitetstilbud på sykkel for hele familien, mosjonister eller sykkelfantasten som starter 8.juni og varer tom 21. september 2017.
Ved å delta får du kart og rutebeskrivelser over flotte sykkelturer i Levanger kommune. For å registrere turene bruker du klippekortet som du finner på siste side.På hvert turmål er det satt opp et eget Sykkeltier`n-skilt og en rød klippetang som du skal bruke for å registrere turen på klippekortet ditt.
Bedriftsidretten i Nord-Trøndelag har sammen med en arbeidsgruppe med representanter fra Levanger kommune, Norske Skog, og Levanger kommune BIL plukket ut ti sykkelruter som vi kan anbefale.

Vi har som mål å stimulere til økt kjennskap i ditt nærmiljø og vi jobber for at terskelen for å ta i bruk sykkelen i det daglige kan bli mindre.
Sykkelen er et flott transportmiddel, som gjør det enkelt å mosjonere og holde seg i form. Samt at det er en aktivitet hele familien kan være med på. Vi oppfordrer alle som sykler til å bruke hjelm, og alle har et ansvar for å følge trafikkreglene.
Trenger du en oppdatering på trafikkregler for syklister, gå inn på hjemmesiden til Statens Vegvesen: http://www.vegvesen.no

For å få deltakerpremie må du gjennomføre 8 turer, og er du mellom 0 og 14 år, eller over 70 år så holder det med 5 av turene.
Ved å delta i Sykkeltier`n Levanger så er du også med i trekningen om å vinne en terrengsykkel til en verdi av 2500 kr.


Sykkelkortet kan du kjøpe hos G-Sport (Magneten) eller hos Stakset Sport 1 i Levanger sentrum.

Pris: Sykkelkort (inneholder kart og rutebeskrivelser og ett klippekort) kr 150,-
Ekstra Klippekort kr 80,-

Premieutdeling blir søndag 1. oktober kl 12.00 i Levanger Sentrum

Sykkeltier`n Levanger

Opplev flotte sykkelruter i ditt nærmiljø.

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO