Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.Sykkeltier’n Levanger er et aktivitetstilbud på sykkel for hele familien, mosjonister eller sykkelfantasten. 
Vi har plukket ut 10 flotte sykkelruter i Levanger. Ved sykkelmålet finner dere et skilt med klippetang og logoen til våre tursponsorer. Ved å klippe i klippekortet har du registrert turen din. Alle som kjøper et sykkelkort eller et ekstra klippekort får med en egen drikkeflaske som dere kan bruke på sykkelturene. Sykkelkortene selges hosStakset Sport og G-Sport Magneten.

Prisen er 150 kr for sykkelkortet som inkluderer ett klippekort, rutebeskrivelser og kart over turene. Ekstra klippekort koster 50 kr.
Alle som registrerer minst 5 sykkelturer er med i trekningen om en  Sykkel , samt flere flotte uttrekkspremier.

Sykkeltiern er et tilbud som har som mål å stimulere til økt kjennskap i nærmiljøet og at terskelen for å ta i bruk sykkelen i det daglige kan bli mindre.
Sykkelen er et flott transportmiddel, som gjør det enkelt å mosjonere og holde seg i form.

Sykkeltiern er en aktivitet hele familien kan være med på. Vi oppfordrer alle som sykler til å bruke hjelm, og alle har et ansvar for å følge trafikkreglene.
Trenger du en oppdatering på trafikkregler for syklister, gå inn på hjemmesiden til Statens Vegvesen: http://www.vegvesen.no


Følg oss på vår Facebookside

Sykkeltier`n Levanger

Opplev flotte sykkelruter i ditt nærmiljø.

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO