Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.


Bedriftsgolf Midjo Golfbane våren 2017


Golfserien på Midjo Golfbane er godt i gang. Ta kontakt om du vil være med neste år. Vi har enn så lenge sereiespill i golfsimulatoren som starter i november. 

Når:
Mandager fra 17.30 og utover med oppatart 15.mai. Vi spiller ikke kamper i juli, men før og etter. Lengde på serien kommer an på antall lag.

Deltagelse:
Alle som er medlem eller tilknyttet Norges Bedriftsidrettsforbund, har hcp eller gjennomført ¨Veien til golf-kurs¨ og samtidig har gyldig medlemskap i en golfklubb tilknyttet NGF kan delta. Kontakt oss om du har spørsmål.

Regler:
Mesterskapet spilles etter regler fra NGF samt lokale regler for banen. Et lag kan bestå av ubegrenset antall spillere. En spiller kan kun representere ett lag i løpet av sesongen. En bedrift kan stille med flere lag og laget kan bestå av både damer og herrer. Maks hcp 36. Spillere med høyere hcp spiller på 36. Bedriftsgolf skal være gøy og våre verdier er aktivitetsglede, fellesskap, helse og ærlighet. Så fairplay står i fokus. Vi er underlagt NIF`s dopingreglement. Lagene er ansvarlig for å ha forsikring selv. 

Turneringsform:
En kamp går over 9 hull. Hvert lag representeres av 2 spillere pr kamp. Det spilles stableford med fullt hcp. Hvis antall lag tilsier det settes det opp flere divisjoner. 

Startkontingent:
1200kr

Påmelding:
Påmelding innen 5.mai her. 

Annet:
Dersom oppsatt kamptidspunkt har hjemmelaget ansvar for å avtale ny tid med bortelaget. Gjelder ikke første og siste runde som er felles. Banens orginale scorekort benyttes. Hjemmelaget melder inn resultat til kretskontoret. Tabell og resultater blir lagt ut her. Lagene vil bli tilsendt spilleplan og annen info på e-post før seriestart. Starttider på Midjo Golfbane skal bookes i golfbox. ¨Veien til golf-kurs¨ tilbys av Steinkjer Golfklubb.
Spørsmål kan stilles utvalgsleder Erik Mørkved, tlf. 93 44 67 87
eller kretskontoret ved Andrea Hagstrøm tlf. 99012514

Golf

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO