Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.

Fotball Steinkjer 2017/2018

Bedriftsfotballsesongen nærmer seg og tradisjon tro inviterer vi til seriespill i bedriftsfotball i Steinkjer. NÅR: Serien vil som tidligere bli spilt i Steinkjerhallen, på tirsdagskveldene mellom klokken 2100 – 2300. Kampoppsett avhenger av antall påmeldte lag, men vi satser i utgangspunktet på innledende runder med påfølgende seriespill i to divisjoner med utgangspunkt i resultatene i innledende runder. Oppstart vil bli 17.oktober. Det vil bli muligheter til å trene før sesongstart i Steinkjerhallen.REGELVERK: Det spilles 5’er-fotball (keeper + 4 utespillere, samt 4 innbyttere). Lag med dame/r, kan stille med en dame i tillegg til de 4 ute på banen. Bedriftsidrettens og fotballforbundets regelverk er gjeldende. Bedriftsfotball skal være gøy og våre verdier er aktivitetsglede, fellesskap, helse og ærlighet. Så fairplay står i fokus. Bedriftsfotball skal være gøy og våre verdier er aktivitetsglede, fellesskap, helse og ærlighet. Så fairplay står i fokus. Vi er underlagt NIF`s dopingreglement. Lagene er ansvarlig for å ha forsikring selv. 

 

DELTAKERAVGIFT:
Kr 8000,- pr lag som har bedriftsidrettslag
Kr 9450,- pr lag som ikke har bedriftidrettslag. (Inkludert i prisen er det en tilknytningavgift på 1450kr)
Ved påmelding er den som melder på laget kontaktperson og økonomisk ansvarlig.
Deltageravgiften inkluderer halleie, dommerutgifter, premier og serieadministrasjon - og vi prøver å hole prisene så lave som mulig. 
Laget er ansvarlig for å ha forsikring selv.SPILLEPLAN OG TABELL: Terminliste vil bli sendt på e-post til lagleder ca en uke før sesongstart. Tabellen holdes løpende oppdatert unden fanen ¨resultater¨ på disse nettsidene.

 

PREMIERING: 1.-3. pl. premieres 

 

PÅMELDING: Påmelding innen 4.oktober her 
For spørsmål ta kontakt med Andrea Hagstrøm
Telefon 99012514 eller andrea.hagstrom@bedriftsidretten.no

 

 

Steinkjer Bedriftsfotball

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO