Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.


Det er blitt fart i bedriftsbowlinga på Levanger og vårserien hadde full skuv med 12 lag i dobbel serie. Vi inviterer nå til en høstserie i Bowlinghallen på Moan som varer til jul. 


NÅR:
Serien spilles i bowlinghallen på Moan (Levanger) på mandager kl 18 (1. divisjon) og tirsdager kl 18 (2. divisjon) med oppstart mandag 16.oktober. Det spilles i to divisjoner og det spilles fram til jul.
 

REGELVERK: Det er tre på hvert lag, både damer og herrer (mix) kan delta. Man kan spille med så mange ulike spillere man vil igjennom sesongen fra sin bedrift, men navn på spillere og fødselsdato må oppgis. Det spilles 3 serier i en kamp. Bedriftsbowling skal være gøy og våre verdier er aktivitetsglede, fellesskap, helse og ærlighet. Så fairplay står i fokus. Vi er underlagt NIF`s dopingreglement og lag som ikke er bedriftsidrettslag må signere tilknytningsavtale med oss, så NIF´s reglement blir fulgt. Lagene er ansvarlig for å ha forsikring selv. 

 

DELTAKERAVGIFT: Deltakeravgifta er 1500kr pr lag vil bli fakturert når man melder på laget. Man betaler 330 kr pr kamp i hallen, som da er for alle 3 spillere som hver spiller 3 serier. Det er valgfritt om spillerne ønsker å betale dette selv i hallen eller om man velger at hallen skal fakturere bedriften/bedriftsidrettslaget.

SPILLEPLAN OG TABELL: Terminoppsett og resultatene fra kampene legges ut på http://bedrift.bowling.no/

 

PREMIERING: Hver divisjon premieres.

 

PÅMELDING: innen 4.oktober og man trenger kun én påmelding pr lag. Man velger divisjon ved påmelding. Navn på lag, navn på spillere og fødselsdato på spillere meldes inn på et senere tidspunkt. Det er viktig å ha for å kunne legge de inn i bowlingresultatsystemet. 

Påmelding Bedriftsbowling Levanger 1. divisjon

Påmeling Bedriftsbowling Levanger 2. divisjon

 

 Ved spørsmål kontakt andrea.hagstrom@bedriftsidretten.no

 

                                                          

 

Levanger Bowling

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO