Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.


Det er blitt fart i bedriftsbowlinga på Levanger og høstserien hadde full skuv med 12 lag i dobbel serie. Vi inviterer nå til en vårserie i Bowlinghallen på Moan på Levanger.


NÅR: 
Serien spilles i bowlinghallen på Moan (Levanger) på mandager kl 18 (1. divisjon) og tirsdager kl 18 (2. divisjon) med oppstart mandag 5.feb og tirsdag 6.feb. Det spilles i to divisjoner og det spilles fram ca mai. Det er avhengig av antall lag hvor lang serien blir. 
 

REGELVERK: Det er tre på hvert lag, både damer og herrer (mix) kan delta. Man kan spille med så mange ulike spillere man vil igjennom sesongen fra sin bedrift, men navn på spillere og fødselsdato må oppgis. Det spilles 3 serier i en kamp. Bedriftsbowling skal være gøy og våre verdier er aktivitetsglede, fellesskap, helse og ærlighet. Så fairplay står i fokus. Vi er underlagt NIF`s dopingreglement og lag som ikke er bedriftsidrettslag må signere tilknytningsavtale med oss, så NIF´s reglement blir fulgt. Lagene er ansvarlig for å ha forsikring selv. 

 

DELTAKERAVGIFT: Deltakeravgifta er 900kr pr lag vil bli fakturert når man melder på laget. Man betaler 330 kr pr kamp i hallen, som da dekker spill for 3 spillere som hver spiller 3 serier. Bowlinghallen fakturerer bedriften/bedriftsidrettslaget.

SPILLEPLAN OG TABELL: Terminoppsett og resultatene fra kampene legges ut på http://bedrift.bowling.no/

 

PREMIERING: Hver divisjon premieres.

 

PÅMELDING: innen 26.jan og man trenger kun én påmelding pr lag. Man velger divisjon ved påmelding. Navn på lag, navn på spillere med fødselsdato på spillere meldes inn på mail før oppstart. Det er viktig å ha fødselsdato og navn på alle spillere for å kunne legge de inn i bowlingresultatsystemet. 

Til Info: Etter tilbakemelinger fra lagene så ønsker vi til neste år å ha en lang serie som går på vinterhalvåret enn å ha en vår- og en høstserie. 

Påmelding Bedriftsbowling Levanger 1. divisjon

Påmelding Bedriftsbowling Levanger 2. divisjon


Ta kontakt om du har spørsmål: 
andrea.hagstrom@bedriftsidretten.no
Bowlingutvalgsleder: Ivar Lønnum ivar.loennum@nte.no

Bowling

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO